Blog

Az alábbi bejegyzések Feller Adrienn (Adrienne Feller kozmetikumok) (http://felleradrienne.blog.hu) és Tobai Ágota (Panarom)(http://aromareneszansz.blog.hu) szerzeményei.

Panarom: "Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart...Karöltve járunk az élet és az illatok   útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk...Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről."

A blogban leírt receptek elkészítésére kizárólag a Panarom terápiás célra alkalmas, ellenőrzött illóolajait ajánljuk!

Adrienne Feller kozmetikumok: Minden számít, ami veled történik, de legfőképpen az, amit magadért teszel...Ez a blog nem csak arról szól, hogyan ápold a bőröd, sokkal inkább arról, hogyan érezd magad jobban a bőrödben, a lelkedben. Arról, hogyan teremts békét és harmóniát magad körül, magadban, hogy amikor a tükörbe nézel, egyre szebbnek lásd magad.

Szaunázz illóolajokkal!

Szaunázz illóolajokkal!

A megfelelő módon és rendszeresen végzett szaunázás fiatalít és nem csak testi, de lelki-, szellemi megújulást teremt. Különösen akkor, ha mindehhez aromaterápiát is kapcsolunk.

Az átgondoltan kiválasztott, terápiás hatású, kémiai profil szerint bevizsgált illóolajok használata a szaunázás élményét új dimenzióba emeli.

Aromaterápia a légúti fertőzések ellen

Aromaterápia a légúti fertőzések ellen

Egy aromaterápiás alapcsomagot szeretnék ajánlani, mely a légúti megbetegedésekben hasznos társ lehet, és gyermekek számára is biztonságos alkalmazást tesz lehetővé.

  • Bébelle balzsam
  • Fehér esszencia
  • Zöld esszencia
  • Teafa illóolaj

Az illóolajok felszívódása a bőrön át

Az illóolajok felszívódása a bőrön át

A bőr a legnagyobb szervünk. A test első védelmi vonala, mely az úgynevezett barrier funkción keresztül szabályozza a bőrre kerülő anyagok felszívódását, illetve a bőrön keresztül történő víz- és elektrolitvesztést. Természetesen számtalan egyéb szerepe is van, a mechanikai védelemtől kezdve a hőszabályozáson át, egészen a diagnosztikus információ megjelenítéséig – hiszen a bőr reflexiós felülete a testünkben zajló szervi folyamatoknak, illetve pszichés állapotoknak is.

Legyen kint is, bent is tavasz!

Legyen kint is, bent is tavasz!

Csodás tavaszunk van! Virágba borult a mandulafa, és a madarak véget nem érően adják egymásnak a szólamot. Csivitelnek, áriáznak reggeltől estéig.  Minden halad a maga tavaszi rendje szerint. A természet illatos színekbe burkolta már magát, nyílnak a virágok szépen sorban. De mire nyílik a virág? 

© 2018 Aromakert.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.
Honlap készítés: Felhőhonlap.hu