Legyen kint is, bent is tavasz!

Csodás tavaszunk van! Virágba borult a mandulafa, és a madarak véget nem érően adják egymásnak a szólamot. Csivitelnek, áriáznak reggeltől estéig.  Minden halad a maga tavaszi rendje szerint. A természet illatos színekbe burkolta már magát, nyílnak a virágok szépen sorban. De mire nyílik a virág? Az eső cirógatja, a nap megcsókolja, a föld ringatja, óvja, védi, a szél lágyan dúdol neki. Kinyílik hát a növény lelke, és virágba borul.

De mire nyílik a szív? Az ember szíve.

Ugyanarra, amire a virág. Cirogatásra, ringatásra, csókra. De nyílik a szív az illatokra, érintésre, kedvességre, szépre, dalra, nevetésre, egy másik ember tiszta tekintetére. És nyílik a szív a tavaszra is.

A tavaszi erdő maga a csoda. Az ébredező természet különleges energiával tölti meg a levegőt. Ahogy a lábad alá kanyarodó ösvényt járod, minden lélegzetvétellel kifújod a feszültséget, és magadhoz veszed a békességet. A tavaszi erdő gyógyító fái láthatatlanul fújják le rólad a nehéz súlyokat, és csendben belép a szívedbe az öröm. Amikor a szabadban vagy, szabad vagy magad is. Ha teheted, sétálj sokat, járd az erdőt és lélegezd be a tavaszt! Mondd ki hangosan: SZABAD VAGYOK!

A tavasz illatát az otthonodba is becsempészheted, ha a sétából hazaérve a párologtatóba illóolajokat teszel. Akár virágos, akár citrusos olajokat választasz, mindegyik jó döntés, hiszen üde illatuk ugyanazt az energiakört idézi, amit a természet is pulzálva ont magából. Jó választás lehet a geránium rózsát idéző aromája, vagy a brazíliai eukaliptusz édes citrusossága, vagy éppen a pálmarózsa édes virágillata. A tavasz ihlette a Panarom „Tavaszi szél” illóolajkeverékét, melynek illóolajai harmonikus egységet alkotva teremtik meg az otthon tavasz-illatát. 8-10 cseppet tegyél a párologtatóba és máris betölti a teret a virágos jókedv illata.

Ujjong minden körülötted, dönts hát úgy, hogy Te is ünnepelsz. Hallgasd a madarakat, gyönyörködj a színek sokféleségében, lépj oda a virágzó bokorhoz, és szagold meg az illatát! Nyitott szívvel éld meg a tavaszi csodát!« Vissza az előző oldalra
© 2018 Aromakert.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.
Honlap készítés: Felhőhonlap.hu