Rólam

A természetben számos olyan aromás növény létezik, amely ajándékként nyújtja a belőle kinyerhető illóolajat. Ezt az ajándékot hozza el a mindennapjainkba, kis üvegcsébe zárva a Panarom.

Két kisfiú édesanyjaként kerültem kapcsolatba az aromaterápiával és használok egyre több terméket az egészségünk megőrzése érdekében. Kezdetben csak a gyerekeken használtam az illóolajokat, mára már az egész család örömmel alkalmazza és nagyon sok területen tapasztalja meg jótékony hatásait. Örömmel tapasztalom, hogy egyre kevesebb alkalommal használjuk a gyógyszereket, ha pedig megbetegszünk, egyre többször tudok természetes gyógymódot alkalmazni.

A Panarom illóolajokhoz szorosan kapcsolódik az Adrienne Feller kozmetikai termékcsalád. Ezeket a termékeket is nagy szeretettel használom és ajánlom.

Adrienne Feller prémium natúrkozmetikumok

Filozófia

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Termékeink egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja.

“MINDEN TERMÉKÜNKKEL A TERMÉSZETHEZ SZERETNÉNK KÖZELEBB KERÜLNI, ÉS CSAK A TERMÉSZET TISZTA FORRÁSAIT IGÉNYBE VENNI” – FELLER ADRIENNE

Folytatódik, kattints a TOVÁBB gombra:

Panarom

A Panarom minőségről

Számunkra fontos a minőség, ezért kizárólag bevizsgált illóolajokat teszünk a polcainkra. Az illóolajokhoz tartozó minőségi adatlapokat rendelkezésedre bocsátjuk, mellyeket megtalálsz az üzletünkben, valamint rájuk lelhetsz a webshopukban, az adott illóolajok leírásánál.

17 éve:

 • az aromaterápia hazai meghonosításáért,
 • a francia aromaterápia egyedüli magyarországi képviseletéért,
 • a biztonságos illóolajok alkalmazásáért,
 • a gyöngéd születés támogatásáért,
 • a felnövekvő generáció egészségvédelméért
 • dolgozunk.

Garancia vagyunk:

 • a színvonalas oktatásra,
 • a szakmailag felkészült aromaterapeuták képzésére,
 • a folyamatos szakmai továbbképzések megtartására,
 • állandó jelenlétre,
 • a nemzetközi platformok kinyitására,
 • a magas színvonalú szolgáltatásra,
 • a végzett aromaterapeuták szakmai továbbképzésére és támogatására

Filozófiánkról

A természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak. Ezzel a hittel és szemlélettel hoztuk létre a Panarom márkát, mely közel 15 éve képviseli és terjeszti a természet iránti szeretetünket, a növényi- és aromaterápiás tapasztalatainkat és tudásunkat a termékeink iránt érdeklődőkkel.

Folytatódik, kattints a TOVÁBB gombra:

© 2018 Aromakert.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.
Honlap készítés: Felhőhonlap.hu